Ranch Junk - Find New and Used RVs or Travel Trailers Online          

Het proces van een laser

Share Facebook Twitter Pinterest
.
Details
Sanction
  • WTRC
Event dates
Start date 9/26/2017
End date 9/27/2017
Pages

Er is genoeg lag bij de laser module activeert die u kan vertellen wanneer een trigger knijp het goed was of niet, en hoe veel van een nauwkeurigheid straf zou maken, afhankelijk van de grootte en het bereik van de doelgroep. Het heeft mij geholpen het verbeteren van mijn vaardigheden schieten zonder twijfel ondanks de eigenaardigheden. Prijzig, maar voor een iets minder dan een jaar, het was uitstekend. Dit apparaat maakt droog gerichte veel meer plezier. Dit apparaat lijkt te zijn een goede precisie, omdat ik vond dat de resultaten in het bereik waar het hetzelfde als droog-vuren thuis. Mijn "indoor laser range" is een ruime kamer van ongeveer 40' lang. Ik gebruik een kleine doelgroep met reflecterende papier gepositioneerd in de roos.


Nu het slechte nieuws. Na minder dan een jaar, het apparaat is mislukt. Niets dat ik kon doen zou het apparaat de functie weer. Dit item heeft blijkbaar GEEN garantie. Ik kan, of kan niet kopen een andere van deze apparaten. Ik wou dat dat er een concurrent, maar blijkbaar is er geen ander toestel van dit type op de markt is. De laser module is krachtig en klein.


Om verder toe te voegen aan de beschrijving/verpakking - u handmatig laden deze in uw vat, niet door mag. Door de rubberen ringen op de cartridge, moet u het te druk met een vinger - het is een nauwsluitende pasvorm. Sinds de cartridge is knus in het vat en niet-extract, kunt u de praktijk snel mag herlaadt, schuif rekken, enz. en weet wat uw doel is weer op doel. Ik ben niet zo zeker over zijn ontwerp. Ik was in staat om slechts één van de twee accu ' s van de 2000mW laserpen. Mijn wapen zal mij niet toe om het vergrendelen van de bout en ik ben bang om het te dwingen. Te verwijderen, raadt duwen terug via de gumpunt van een gewone potlood (dus je hoeft geen schade aan de laser). Zorg alleen wel dat je over een tafel of klaar om te vangen, want ik heb dook het een paar keer alleen te kijken naar het vallen op de harde vloer - gelukkig dit ding lijkt te worden gebouwd. En het pakket wordt geleverd met reserve batterijen! Ik kan er niet voor instaan dat de laser van de lichte doel is om te precies, maar het heeft me geholpen in mijn richten en de trigger control.


Ik heb nulpunt in scopes en rode stippen op de originele set batterijen met geen einde in zicht. Revolvers of semi-auto ' s maakt geen verschil. Ik ging zelfs zo ver te verwijderen van de 2000mW groene laserpen, laad het op en controleer mijn aanpassingen. Het zou moeilijk zijn om te zien, buiten op een krachtige dag. Ik bedoel bodem van het vat verschrikkelijk. Ik denk dat ik heb ontvangen van een terugbetaling van de verkoper. Een andere ontdekking: de "knoppen" voor het aanpassen van de hoogte en windage zijn, in feite, schroefdraad covers voor de inbusschroeven onder. Na 10 ladingen van drie en een halve inch 12 gauge, ik verwacht het niet - Wat ik kreeg was bleef dodelijke-op juistheid met de laserpen behoud van de correctie op mijn wapen. De knop cap-functie werkt niet bij alle. Dit alles maakt dat ik me afvraag of dit is een teruggestuurd toestel. Hier zijn enkele foto ' s tonen van de problemen. De groene stip is veel groter en helderder dan verwacht. De kwaliteit veel hoger is dan de prijs.


Kennelijk had ik niet aangescherpt de montage klem genoeg, omdat de laser zicht lichaam had gleed naar voren over 1/2" van de terugslag. Ik opnieuw gemaakt en zeer stevig aangedraaid de montage klem voor weer het controleren van de boring-waarneming. Het was nog steeds erg dicht bij nul, dus ik geloof niet dat de windage of hoogte-instellingen werden beïnvloed door de shotgun terugslag. Maar voor een tactische shotgun gebruiken 00 of 000 hagel op minder dan 25 meter, het werkt erg goed. De twee doppen op de uitlijning van de schroeven los zijn. Er is echter een eenvoudige oplossing. U kunt duw de ringen naar beneden totdat ze contact met de laser lichaam. Het is rock solid en een uitstekende tool voor het krijgen van een geweer is gelegen in het, althans op papier, snel gewoon niet kopen voor de software en de accessoires het gaat met om te helpen in dat proces. De laser richtkijker is een krachtige en goed zichtbaar op 100yds. De Picatinny mount is ok, maar groot is als de externe schakelaar pad (groter dan hier is afgebeeld). Nu het echte probleem is op de mijne, ik waargenomen in en vervolgens vervangen door de aanpassing heeft betrekking op en zag dat het uit was, weer waargenomen in, het vervangen van de betrekking en het was af.


laser richtkijker


Het programma biedt een optionele doelgroep waarneming afstand van 8 meter in alle gevallen. U inloggen op hun website en vul het kenteken voor uw laserpen en u het downloaden van een ballistische programma, dan voer je de munitie van kaliber, kogel gewicht, enz., u gebruikt en druk dan een doel dat overeenkomt met uw voorkeur. Ik ben nog steeds verbaasd over hoe perfect de laser is met de boring. Als u wilt opslaan van munitie op waarneming in uw geweren, deze laser richtkijker is een must en zal uiteindelijk betaalt voor zichzelf door de tijd heen. Een van de leuke dingen over dit product is dat het een gemakkelijk te openen aan en uit schakelaar, die u kunt gebruiken om het uit te schakelen totdat u klaar bent om het zicht in je geweer. Ik ben blij dat ik het gekocht. Ik ga proberen van de software op een windows machine om te zien of dat beter werkt.


http://gpin.com/users/1587/laserkopen

Contact

Amsterdam
,

http://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9731.html
jetlasernl@gmail.com