Ranch Junk - Find New and Used RVs or Travel Trailers Online          

Het doel van de laser

Share Facebook Twitter Pinterest
.
Details
Sanction
  • WTRC
Event Type
  • Team Roping
Event dates
Start date 9/29/2017
End date 9/30/2017
Pages

De lens op de rode laser pointer moet het licht aan de voorkant om goed weer te geven van de draadkruizen. Dus nam ik het mee naar buiten en lopen, duidelijk en helder. Maar buiten het werkt geweldig! Ik heb nog om te schieten. Ik hoop dat het gewoon goed. Dus wat doe ik, sta op en zie wie het is, zoals ze lopen snel ik de deur open want het is de postbode? Het was eenvoudig te kalibreren en houdt het goed met de borgschroef. Ik zou niet aarzelen om te kopen een andere. Ik stond terug te keren, maar besloten om een beetje onderzoek. Ik struikelde over een video te zeggen om het buiten.


Een aantal heb genoemd, het glas heeft een schoot uit, al heb ik niet gehad van dit probleem. Niet dus, na het tweede schot, toen mijn vizier verdwenen. Gelukkig was ik voorbereid en vervangen de batterij door een nieuwe. Het vizier kwam, maar een weg naar rechts. Ik nam gewoon aan dat het verwijderen van de batterij of andere manier had opnieuw de rode laser pointer, en ik lagen en bereid met nog drie rondes te starten het proces van de waarneming. Als je na te denken over deze, ik zou zeggen go for it.


Ik heb er nooit geraakt. Ik kan zien dat het tijdens de dag, of het af voor opnamen bij weinig licht. Als ik om het te gebruiken voor persoonlijke bescherming, laten we eerlijk zijn. Als iemand in mijn huis en ik gebruikte mijn AR voor de verdediging (niet een goede keuze voor close quarters). Ik woon niet in een gebied waar het leger op te breken, in eeuwigheid. Toen ik de trekker overhaalde op de derde ronde, het glas viel uit de 1000mW laser pointer. Dus ik gebruik dit doel en varmint schieten. Ik heb om eerlijk te zijn wel. Het is niet zoals een rode stip waar het blijft in het midden, en u de stip. Het beweegt met je hoofd. Maar als je eenmaal voorbij de punt naar je doel zult u merken dat het blijft op het doel als je je hoofd beweegt. Zodat u er op uw doelgroep en trek je pistool om uw positie te schieten of oog. Ik weet zeker dat ik zou kunnen raken iemand als ik nodig. Echter, ik heb nooit van plan op, dat het gebeurt. Het is in mijn kantoor, dus ik zou gebruik maken van mijn pistool dat op mijn nachtkastje.


Ik rij alle van hen. Ik lees in beide richtingen over als je het op die manier of niet. Ik heb zelfs gemonteerd aan de zijkant op mijn handguard. Misschien een beetje hoog, maar dicht genoeg om te doden een yote. Het heeft nul voor mij goed in mijn twee assortiment reizen. De tweede reis was het probleem dat de "on" positie verschoven naar _between_ de schakelaar detents; het krijgen van het huis en het nemen van de batterij uit en zetten het terug in en over het algemeen alleen maar rommelen met het ding vast het probleem (voor nu althans). De rode laser pointer blijft zeer stevig passen op het spoor tijdens en tussen de sessies (ik houd de groene laser pointer op als ik het transport en de opslag van het geweer). Zodra hij stootte echter, het blijft op zijn plaats zonder te driften in mijn ervaring. Oorspronkelijk ben ik schreef een vernietigende review van dit product. Ik heb uiteindelijk omgeruild en kreeg een geheel andere eenheid. Mijn uitgewisseld eenheid had alle functionaliteit zoals beschreven. Ik ben niet een wedstrijd shooter, gewoon plezier maken, zodat dit past bij mijn behoeften prima.


U kunt niet winnen van de prijs en nauwkeurigheid. Ik heb hoge verwachtingen voor deze zaak in eerste instantie. Het voelde als een goed gebouwd toestel. Sommigen zeggen dat het niet zou blijven waargenomen en anderen zeiden dat het goed was. Dus ik zette het op mijn AR en slechtzienden in eerste instantie met een laser op te slaan rondes. Toen ik begon met het afvuren van het wapen is als alles mis ging. Door de tweede opname, de stip had gesprongen. Door de 5e schot, het glas was gevallen uit van de eenheid. Ik was met behulp van standaard munitie van de lokale outdoor store dus we kunnen niet krijt het aan een aantal hete ladingen via handloading. De 200mW groene laser pointer is eenvoudig aan te zetten en ongelooflijk krachtig te zijn in iets meer dan 2. De verschillende opties voor een dradenkruis waren gemakkelijk te zien bij lagere intensiteiten, maar ook voor het grootste deel. De output power control voor de draadkruizen heeft detents voor elke instelling en tussen elkaar, de reikwijdte is uitgeschakeld. Ik had een waarneming systeem voor mijn AR, maar de financiën eiste ga ik "goedkoop" (ja, ik weet, dat betekent "goedkope"). Op mijn leeftijd (ergens aan de andere kant van 60) en het gezichtsvermogen (corrigerende lenzen te brengen tot ongeveer 20/30), dat zal het prima doen.


200mW laser


Dit 200mW laser pointer niet bestand is tegen de terugslag en de kracht van een shotgun als dit je plan.. ik zou suggereren om aan te komen met een nieuw plan. U krijgt wat u voor betaalt in dit geval. Ik heb voornamelijk gebruikt voor klei duif schieten, maar uiteindelijk zag ik dat er een barst in het glas aan de rechterkant. Niet van misbruik, ik zorg goed voor mijn spullen. Dan op een dag was ik op de range, al had afgevuurd misschien 25 schelpen en nadat ik nam een shot, het laden van een nieuwe ronde, en bracht het pistool terug tot hem, er was geen dradenkruis. Ook was er nog een scheur aan de linker kant nu. De batterij niet dood was, dus wat de interne onderdelen moet hebben gebroken dat laatste shot. Schakelen tussen rood en groen niet veranderen als point-of-impact, noch deed het schakelen tussen de vier draadkruizen.


https://laserpen.page4.com/53.html

Contact

laserpen
Amsterdam, HI 34121

http://www.laserkopen.com/c-40_77_80.html
jetlasernl@gmail.com