Ranch Junk - Find New and Used RVs or Travel Trailers Online          

De bouw van de kwaliteit van de laser pointer

Share Facebook Twitter Pinterest
.
Details
Sanction
  • WMS
Event Type
  • Main Match, Pistol Only
Event dates
Start date 5/24/2017
End date 5/25/2017

Question type is not implemented

Pages

Voor mij is deze laser pointer is de perfecte grootte en dikte voor bijna elke taak, en het gaat overal met mij. Schakelen tussen de modi is snel en eenvoudig. Stobe modus is nutteloos voor mijn behoeften, echter. De programmeerbare functie die u toelaat om het uit te schakelen verwelkomd. Op het eerste gezicht, ik dacht dat het misschien iets te groot voor de broekzak dragen, maar dat is niet het geval. Het gaat met mij overal. Het rijdt in mijn zak en de hele dag, elke dag. Ik weet niet merkt dat het er veel meer dan ik deed met de kleinere Laser pen die ik had voor dit. Het is misschien een ander verhaal als je in die strakke hipster broek, ik kan me niet voorstellen dat veel van alles wordt comfortabel om te dragen in deze. Slechts enkele kleine cosmetische slijtage. Het is veel te krachtig voor wat close-up wel. Het is perfect voor het kijken in donkere hoeken en gaten zonder teveel licht reflecterende terug in uw ogen.


Levensduur van de batterij is meer dan voldoende voor hoe gebruik ik het. Ik krijg een maand of meer, misschien zes weken, met de kwaliteit AAs. Ik gebruik zowel de hoge en lage standen variëren van een paar tot tientallen keren per dag, maar meestal slechts voor korte perioden. Voor een buiten of "survival tool die ik zou kunnen gaan met iets met een langere nominale tijd branden. Voor gebruik op het werk en de normale dagelijkse taken, dit is alleen maar fijn. Een kleine ergernis is, dat bij een lage uitstoot een zeer hoge frequentie trilling. Het hoeft niet op hoog. Oh, en veel van de problemen die mensen hier beschrijven zijn gewoon te wijten aan een losse staart cap. Ik weet het, simpel, maar veel mensen kunnen het niet begrijpen van eenvoudige problemen oplossen en noemen het een junk. Het zal prima werken. Het enige nadeel aan dit is de knop niet zitten in de metalen behuizing, dus ik kan niet staan, dit op het einde zonder het vallen. Misschien mijnen een willekeurige productie-probleem.


Voor de prijs, ik had niet te controleren of vijf keer per dag om ervoor te zorgen dat de blauwe laser pointer niet op. Pocket clip retentie is nog zo goed als het was het eerste jaar kreeg ik het (pocket clip heeft de neiging om wig zich tegen de bergkam boven de plaats waar het zit, echt helpt om nog meer te kunnen vasthouden.) Clicky-knop op de achterkant is nog steeds goed, nog niet eens begonnen te slijten. Een van de beste aankopen die ik ooit heb gemaakt, deze laser zal waarschijnlijk laatste mij een mensenleven. Terwijl de batterij is niet zo gebruikelijk om te vinden, ik heb voor het vervangen van de batterijen misschien twee keer per jaar (ik gebruik de laser voornamelijk op laag.) Ik ben heel teleurgesteld dat de herprogrammering functie werkt niet op de mijne. Ik heb nul moet voor strobe en de voorkeur geven aan een laag-hoog-instelling alleen, maar was niet in staat om dit te doen ondanks het volgen van de aanwijzingen (en zelfs het controleren van de youtube beoordelingen later).


Ik heb het gecontroleerd met JETLASERS ondersteuning en ze stelde voor dat ik naar hen verzenden. Het is niet zoals de laserpointer niet werkt, het werkt gewoon niet Een) In de manier waarop het wordt geadverteerd, en B) In de manier waarop ik zou willen werken. Echter, ten minste nu de laser is gek-dom krachtig. Ik wist niet goed begrijpen hoe het te veranderen in verschillende modi op het eerste. De manier waarop u schakelen tussen de modi is door licht indrukken van de dop-schakelaar op "on" knop 2x of 3x, afhankelijk van de modus die u wilt. Nooit gezien dat de functie eerder, maar ik denk dat het zinvol is. De lage instelling is voldoende krachtig voor dagelijks gebruik. Het is een mooie compacte afmetingen met een clip die houder stevig in je zak. Één ding dat het kan de moeite is, is dat het gemakkelijk krassen.


Dus dat slechts lichtelijk irriteerde me, maar was niet op de deal breaker. De deal breaker is dat elke keer als ik probeerde om de stoel van de clip helemaal thuis in mijn zak, de darn ding valt uit de laserpointer. Ik vind het niet erg betalen van $40 dollar voor een kwaliteit laser pointer, maar dit maakt me gek. Het is een perfect formaat, doet een een beetje licht en heeft een uitstekende bouwkwaliteit. Er zijn een paar dingen die ik leuk vind aan dit 10000mW blauwe laser. Ten eerste, de clip is uitstekend. Het heeft een goede retentie en niet gevoelig is voor afbramen. De druk op de schakelaar is precies goed voor mij (genoeg om waar ik niet per ongeluk inschakelen), en ik hou van de tap functies die cyclus tussen hoog/strobe/lage balken.


sterkste laser pointer


Als u denkt over het kopen van de sterkste laser pointer die zullen branden in de donkerste kamers, hier is een handige tip...donot denken. Het krachtige is krachtig, zoals, pijn in je ogen als je ze op een muur helder! Ik voel het instellingen - tik dan één keer op en je krijgt dim, twee keer krijgt u de krachtige, en drie maal krijgt u de flitser. Dat maakt het meer zin om mij. Ik kan begrijpen dat de macht van de output wordt handig als je te gebruiken als een 10000mW laser geweer (gebruik het in je andere hand), maar zoals ik al zei, het is verblindend krachtig. Het kwam ook met de batterijen, die is geweldig. Ik heb dit proces tweemaal om naar het programma dat het beste past bij me. Ik weet dat het er is, en het zou leuk zijn om er als ik het nodig heb zonder dat u het programma opnieuw.


http://laserpen.myparty.se/2016/08/26/de-productie-en-de-macht-van-de-laserpen/

Contact

laser
,

http://www.laserkopen.com/
jetlasernl@gmail.com